Avand in vedere ca telefoanele sunt din ce in ce mai scumpe si cand suntem din ce in ce mai dependenti de ele, suntem foarte atenti sa nu le scapam, sa nu le zgariem, pentru ca orice defect, aduce cu sine alte costuri care sunt destul de mari. Daca cheltuiesti o suma mare de bani pe un telefon, nu cred ca mai esti dispus sa cheltuiesti alta suma de bani pentru o reparatie. Tocmai de aceea, exista cateva accesorii de baza de protectie, dar si de functionare, de incarcare a telefonului. Daca vrei sa afli care sunt cele mai importante accesorii pentru un telefon, urmareste randurile de mai jos. 

Un telefon nu poate sa functioneze la nesfarsit fara incarcare. Tocmai de aceea, incarcatorul este accesoriul cel mai important, fara de care telefonul ar putea functiona o zi sau doua, in functie de cat de mult l-ai utilizat. Incarcatorul vine in cutie cu telefonul, doar ca telefoanele mai noi au si incarcator rapid si unele nu vine in cutie cu el, ceea ce inseamna ca daca vrei acel incarcator va trebui sa il cumperi separat. 

Folia de protectie este esentiala si se recomanda a se cumpara imediat dupa cumpararea telefonului. Daca ai un Samsung Galaxy A70 si l-ai scapat pe o suprafata dura, asfalt, beton, gresie si nu ai avut o folie pe el, sansele sunt foarte mari sa ai nevoie de o inlocuire a sticlei la Samsung Galaxy A70, care te va costa o suma destul de mare de bani, incat te gandesti sa iti cumperi alt telefon decat sa il repari pe acesta. 

Husa este un alt accesoriu foarte important si este tot de protectie. Acesta poate sa fie considerata un accesoriu in adevaratul sens al cuvantului pentru ca se gaseste intr-o varietate de culori si modele. Ea poate fi de spate de silicon sau de tip carte care protejeaza intreg telefonul. Se gasesc huse in diferite culori, cu modele inflorate, cu peisaje, cu animale, cu imprimeuri si multe altele. Si husa este indicat sa o cumperi imediat dupa ce ti-ai cumparat telefonul, impreuna cu folia de protectie. 

Bateria externa este un accesoriu referitor la incarcare si este foarte utila atunci cand nu esti acasa, bateria ta este pe cale de a se descarca, nu ai o priza langa tine si ai nevoie mare de telefon, iar acasa ajungi mai tarziu. In aceasta situatie, bateria externa iti va fi de mare ajutor. 

Acestea fiind spuse, daca iti lipseste unul dintre accesoriile prezentate mai sus, este mai mult decat recomandat sa mergi cat de curand la un magazin de accesorii de telefoane pentru a ti le achizitiona, pentru ca telefonul tau sa aiba protectie si sa aiba incarcator pentru a-i asigura o continua functionare.