Se astepta de ceva vreme lansarea unor noi perechi de casti de la Apple si acum au sosit si este vorba despre AirPods Max, dar au un pret destul de mare, de 549 de lire sterline. La acest pret mare, specificatiile ar trebui sa fie pe masura si se asteapta sa se ridice macar pana la nivelul celor de la Sony, Bose sau Sennheiser. Pentru a afla mai multe detalii despre aceste casti noi de la Apple, te invit sa urmaresti randurile de mai jos.

AirPods Max sunt casti wireless de tipul peste ureche, au un cadrul construit din otel inoxidabil. Au functia de anulare a zgomotului, EQ adaptiv, dar si mod de transparenta, iar fiecare casca are cateva 3 microfoane. Mai are un sunet audio spatial si Dolby Atmos care se adapteaza in functie de miscarile capului. Castile sunt alimentate de cipul de la Apple, H1, astfel ca durata de viata a bateriei este acum mult mai buna, adica este de 20 de ore. Aceste casti nu se pliaza, cum este specific pentru unele casti de tipul peste ureche, dar cupele se rasucesc si au o husa de protectie, dar care este destul de ciudata. AirPods Max sunt strans legate de Apple Music. Exista deja zvonuri referitoare la o alta varianta a acestor casti, varianta Sport care ar putea costa aproximativ 350 de lire sterline. 

La un pret de 550 de lire sterline, AirPods Max au o concurenta destul de mari, adica Sony WH-1000XM4 care costa cu 200 de lire mai putin decat castile de la Apple. Sunt confortabile si prea mari, in comparatie cu designul modern si luxos pe care il au AirPods Max. Cu toate acestea, exista si alte modele de casti mult mai scumpe decat cele de la Apple, precum B & Q de 700 de lire sterline. Una dintre cele mai bune variante pentru un Iphone poate fi reprezentata de castile de la Beats de 270 de lire, dar si Beats Flex de 50 de lire sterline. Sunt similare cu cele de la Apple, avand specificatii comune. AirPods Max se aseamana cu AirPods-urile Pro pentru ca te poti conecta de la Iphone la un laptop Mac sau la Apple TV. 

Apple a avut in a doua parte a acesui an, 3 lansari de succes de dispozitive noi si a renuntat la alte prioritati pentru a putea lansa noua sa pereche wireless de casti in acest an.

Acestea fiind spuse, AirPods Max la 550 de lire sterline sunt o pereche de casti premium, au functii si specificatii ce depasesc AirPods Pro care pana acum erau cele mai bune de la Apple si reprezinta o buna concurenta pentru Bose si Sony, doar ca la acest pret mare, calitatea sunetului nu este atat de impresionanta precum ar fi trebuit sa fie.