Astazi este Black Friday international si sunt o serie de dispozitive la reducere, deci daca ai nevoie de un ceas, de un difuzor inteligent, de o pereche de casti wireless, de un Apple Watch, ceasuri de fitness si altele, este momentul oportun sa le cumperi la super preturi. Daca vrei sa afli care sunt produsele la reducere, ramai cu ochii pe randurile de mai jos.

Fitbit Versa 2 costa 130 de dolari si poti sa economisesti 50 de dolari. Ceasul are o interfata foarte simpla si prietenoasa, durata de viata a bateriei este foarte buna si este compatibil atat cu Android, cat si cu IOS. Pune la dispozitie o serie de interfete de ceas. 

Beats Powerbeats Pro costa 160 de dolari si poti sa economisesti 90 de dolari. Au tehnologie similara cu cea a AirPods Pro, doar ca au un deisng diferite, sunt rezistente la apa, calitatea sunetului este mai buna, durata de viata a bateriei este mai buna si se gasesc in mai multe culori.

Aspiratorul robot iRobot Roomba 675 costa 180 de dolari si poti sa economisesti 100 de dolari. Pe langa faptul ca se afla acum la un pret accesibil are si Wi-Fi.

Boxa JBL Flip 5 costa 70 de dolari si vei reusi sa economisesti 50 de dolari, nu este rezistent la apa, dar calitatea sunetului este foarte buna, este portabil, are incorporat un microfon pentru a prelua apelurile si se gaseste in mai multe optiuni de culori.

Google Nest Hub costa 50 de dolari si poti sa economisesti 40 de dolari. Are un ecran tactil de 7 inci, are recunoastere vocala, deci te poate auzi si din alta camera, are suport Wi-Fi si Bluetooth si poate fi un ajutor in bucatarie si in casa.

Amazon Echo Dot 2020 costa acum 70 de dolari si vei reusi sa economisesti 30 de dolari. Are un sunet mai bun si un design mai nou, mai modern. Este foarte mic, deci incape si intr-un mic coltisor. 

Fitbit Inspire 2 costa 70 de dolari si poti sa economisesti 30 de dolari. Ofera antrenamente, are un afisaj monocrom, o lunga durata de viata a bateriei, poate sa urmareasca somnul si ritmul cardiac.

Google Nest Mini costa 19 dolari si poti sa economisesti 30 de dolari. Se gaseste in mai multe culori, este mic, are o calitate a sunetului mai buna, are detectia vocala imbunatatita, iar basul este mai puternic.

Acestea fiind spuse, daca inca nu ai apucat sa iti cumperi la reducere dispozitivele de care aveai nevoie, poti sa profiti de Black Friday international care este astazi si sa iti cumperi produsele dorite la preturi foarte bune, fie ca doresti casti, difuzoare inteligente, aspirator, ceasuri de fitness si altele.