Daca vrei ca anul acesta sa oferi cuiva drag un cadou din domeniul tehnologic, exista  serie de idei din aceasta sfera, unele mai accesibile, altele mai scumpe si daca nu ai deloc inspiratie pentru cadourile de sarbatori, poate ca aceste idei te vor ajuta. Pe langa telefoane, laptopuri, difuzoare inteligente, se mai pot oferi cadou servicii de streaming, care sunt mai accesibile sau televizoare, care sunt mai scumpe. Daca vrei sa afli care sunt unele dintre cele mai bune modele ce pot fi oferite cadou, te invit sa urmaresti randurile de mai jos pentru a afla. 

Roku Express costa 30 de dolari si este un serviciu de streaming foarte bun. El aduca cateva imbunatatiri ale platformei, multe aplicatii, o interfata prietenoasa si simpla. Nu exista functii speciale, avand in vedere aceste pret, dar functioneaza foarte bine si este o idee potrivita de cadou. 

Roku Streaming Stick Plus se poate gasi la un pret de 48 de dolari si are cateva elemente si functii in plus fata de modelul anterior. Ofera continut HDR 4K, o telecomanda care poate sa efectueze comenzile vocale, este compatibil cu AirPlay de la Apple.

Apple TV 4K costa 170 de dolari, are HBO Max, este compatibil cu Dolby Vision HDR, ofera control vocal, interfata este usor de utilizat. Chiar daca persoana careia vrei sa ii faci acest cadou nu are alte dispozitive de la Apple, poate sa foloseasca serviciul si pe post de dispozitiv, nu doar ca streaming media. 

TCL Seria 6 costa 900 de dolari pentru modelul de 65 de inci, mai exista versiune de 55 si 75 de inci. Are tehnologia mini-LED si poate sa foloseasca intunecarea locala. Este un televizor potrivit si pentru cei care se joaca pentru ca reduce intarzierile care pot sa apara, dar si contrastul ridicat. Sistemul de operare al televizorului este Roku TV. 

LG OLEDCXP se poate gasi la 1,879 de dolari pentru modelul de 65 de inci si mai exista versiuni de 48, 55 si 77 de inci. Are caracteristici si functii foarte avansate si se potriveste de minune cu un jucator de Xbox Seria X sau PlayStation 5. 

TCL Seria 4 costa 800 de dolari pentru modelul de 43 inci si mai exista versiuni de 50, 55, 65 si 75 inci. Are rezolutie 4K si este compatibil cu HDR. Televizorul vine la pachet cu un Stick Plus de la Roku si cu o telecomanda simpla.

Acestea fiind spuse, daca anul acesta vrei sa oferi cadouri din sfera tehnologica, pe langa telefoane, laptopuri, tablete, mai poti oferi servicii de streaming care sunt mai ieftine sau televizoare care sunt ceva mai scumpe. Modelele anterioare sunt unele dintre cele mai bune servicii de streaming si televizoare.