Daca ai nevoie sa iti cumperi un dispozitiv sau un produs, este cel mai bine sa verifici daca se afla la reducere la Amazon, pentru ca astazi este ultima zi de reduceri de Prime Day. Dar pentru a putea sa cumperi produsele la un pret redus, trebuie sa fii abonat la Amazon Prime. Daca vrei sa afli care sunt cateva produse care se afla la reducere pe Amazon, te invit sa urmaresti randurile de mai jos, unde le voi prezenta.

Ring Video Doorbell costa acum doar 70 de dolari, fiind cel mai mic pret pe care l-a avut pana acum. Dar, din pacate produsul nu mai este in stoc, dar este posibil ca dupa ce va fi, sa il poti cumpara tot la acest pret. 

Apple MacBook Air de 13 inci costa acum 850 de dolari si poti economisi 149 de dolari. Acest laptop nu a mai avut niciodata un pret atat de mic, iar model care se afla la reducere are memorie RAM de 8 GB si spatiu de stocare de 256 GB si este disponibil in 3 culori diferite. 

Daca ai nevoie de un aparat de cafea, dar care sa fie mic, pentru ca in bucataria ta nu ar mai incapea unul mare, aparatul Keurig K-Mini costa acum 43 de dolari. Este mic si incape intr-un loc mic, iar tot ce trebuie sa faci este sa ii adaugi apa, iar el se va descurca.

Apple AirPods a doua generatie costa acum 115 dolari si poti sa economisesti 44 de dolari. Sunt casti wireless, fiind cel mai bun model, in afara de cel Pro. Nu are un pret foarte mic, dar macar nu mai este atat de scump ca pana acum. Daca vrei sa primesti si carcasa de incarcare va trebui sa platesti 150 de dolari, economisind 50 de dolari. Nu este chiar cea mai buna oferta, dar este binevenita.

Samsung Galaxy S20 se poate cumpara cu 568 de dolari, fiind o reducere de 400 de dolari. Operatorul Visible are aceasta reducere, iar pentru a beneficia de ea trebuie sa iti faci abonament la ei. In plus vei mai primi un card de 200 de dolari de la Samsung.

Echo Show 5 se poate cumpara cu un pret de 45 de dolari, iar daca ai cardul Visa Prime Reward, pretul va scadea la 40 de dolari. Dar, poti sa cumperi un Echo Show cu 5 dolari in plus si vei primi automat o camera interioara Blink gratuit.

Insignia 50-inch 4K Fire TV Edition costa 200 de dolari si poti economisi 100 de dolari, este un televizor 4K UHD si are toate serviciile si aplicatiile pe care Amazon le pune la dispozitie, are o telecomanda Alexa si 3 intari HDMI.

Acestea sunt doar cateva dintre produsele reduse, intra pe site si vei vedea mai multe produse reduse.