RHA True Connect 2 este al doilea model al companiei RHA, doar ca are cateva imbunatatiri in ceea ce priveste durata de viata a bateriei, mai multe microfoane, butoane mai bune si o conectivitatea mai rapida. Castile costa 150 de dolari, ceea ce inseamna ca ar trebui sa fie la fel de bune ca cele mai renumite casti. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre acest casti, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

True Connect 2 arata foarte asemanator cu modelul dinaintea sa. Are o carcasa foarte interesanta, cu plastic si cauciuc. Mecanismul de deschidere este unul mai special. Suportul de deasupra se poate roti, iar castile vor aparea sau poti sa rastorni corpul din plastic de dedesubtul suportului metalic. Carcasa are 3 LED-uri si exista un port USB-C. Interiorul este captusit cu acelasi material ca si in exterior. Castile au o prindere magnetica. 

Castile au tulpinile mai scurte, iar in spate se vor sesiza suprafete sensibile la atingere. Pana te vei obisnui, se poate sa opresti sau sa pornesti muzica din greseala sau sa declansezei asistentul vocal daca apesi lung. Castile sunt rezistente la apa si la praf, au IP55. Castile vine la pachet cu inca 3 varfuri diferite, pentru a le alege pe cele care ti se potrivesc. 

Totusi, nu sunt chiar cele mai confortabile casti si ele trebuiesc indepartate usor din ureche. Dar, dupa ce le-ai pus in ureche, nu vei mai simt niciun deranj si le vei purta mai mult timp, putand sa te bucuri de confort. 

Castile se pot controla si din aplicatie. Au suport Bluetooth 5.0, ceea ce inseamna ca se vor conecta automat cu dispozitivul. Daca atingi o singura daca suprafata sensibile, vei reda sau intrerupe muzica. Atingere dubla la casca stanga va trece la piesa urmatoare, iar la dreapta va da volumul mai tare. Atingere tripla la casca stanga va trece la melodie anterioara, iar la dreapta va reduce volumul. Daca ti apasat, vei declansa asistentu vocal. 

Calitatea sunetului este decenta, basul nu este prea puternic. Se poate sa intalnesti acel moment cand sunetul nu va fi atat de clar. 

Durata totala de viata a bateriei este de 44 de ore, 9,5 ore de utilizare continua, 34,5 ore din carcasa la 4 reincarcari. Casti pot rezista la 9 ore de utilizare. Pentru a se incarca complet, au nevoie de 70 de minute, iar carcasa are nevoie de aproape 3 ore pentru o incarcare completa. 

Acestea fiind spuse, RHA True Connect 2 sunt destul de bune, doar ca pentru pretul lor, calitatea sunetului nu este atat de buna. Dar au o constructie buna, design premium, durata de viata a bateriei mare, rezistenta la apa si praf.