Ziua Tatalui este in 21 iunie asa ca inca mai ai timp sa te gandesti ce poti sa ii cumperi tatalui tau. Daca nu ai pana acum nici cea mai mica idee ce ai putea sa ii cumperi, dar nu ai nici un buget atat de mare, sa stii ca exista o serie de cadouri potrivite pentru el care sunt si ieftine. Cadourile se pot comanda de pe site-uri, dar daa te decizi sa ii cumperi ceva de pe un site, trebuie sa iei in considerare ca in aceasta perioada pot exista intarzieri, pentru ca sunt foarte solicitati curierii.

Atlas Coffe Club este o cafea care are originea in Brazilia, Vietnam, Costa Rica. Exista o oferta de care poti benefica acum, iar tatal tau poate primi o punga de cafea foarte buna din colturile indepartate ale lumii. Daca trimiti codul promotional 1stFreeFathersDay beneficiezi de cafeaua gratis, dar si de transport.

BruMate Hopsulator Trio 3-in-1 beer cooler este un caodu perfect daca tatal tau obisnuieste sa bea bere. Aceasta compania promite ca berile sa fie mai reci decat de obieci. Dozele sunt diponibile in mai multe dimensiuni si in mai multe culori, dar exista posibilitatea ca ele sa nu se livreze intr-o saptamana.

Albumul foto Chatbooks custom Father’s Day este un mod prin care tatal tau isi poate aminti de anumite momente si un mod prin care le poate pastra mult timp de acum incolo. Preturile incep de la 10 dolari pentru un album cu 30 de pagini, 6×6 inci. Se poate comanda si un album cu dimensiuni mai mari si cu mai mult pagini si nu va costa mult mai mult.

Clckr Universal Phone Stand and Grip este un suport care se ataseaza in spatele telefonului pentru o prindere mai sigura si permite ca telefonul sa stea atat pe orizontala, cat si pe verticala. In plus, permite chiar si incarcarea wireless. Exista o versiune universala care costa 15 dolari si se potriveste aproape cu orice telefon, dar sunt modele cu un pret intre 30-35 de dolari care au un element in plus.

Bolul pentru popcorn  Colonel Popper poate sa faca popcornul si este si mai sanatos decat cele facute la microunde. Trebuie sa pui floricele in bol si daca vrei sa pui putin ulei. 

Life is Good T-shirts creeaza tricouri personalizate si au o serie de modele diferite din care poti alege, iar daca folosesti codul promotional CNETDAD ai 15% reducere. Ele costa 28 de dolari.

Rocketbook reusable notebook este un caiet in care poate nota diverse lucruri, dar el se poate reutiliza, pentru ca se poate sterge cu o carpa umeda. Se poate conecta si la aplicatia Rocketbook pentru a pastra ideile in cloud. Costa 32 de dolari si ai reducere de 5 dolari daca folosesti codul 5RBCNET.

Asadar, daca ai un buget mic, aceste idei pentu cadou poate iti atrag atentia si ii vei cumpara tatalui tau un cadou de care se va bucura.