Daca vrei sa iti cumperi niste boxe pentru petrecere, in randurile de mai jos voi descrie Q Acoustics 3030i care sunt niste boxe foarte bune, puternice, performante si nu costa chiar atat de mult, are un pret de 399 de dolari, care este un pret bun pentru niste boxe destul de mari si puternice pentru petrecere. 

Boxele acestea au un woofer de de 6,5 inci si un tweeter de 1 inch. Dar acest tweeter este decuplat de woofer si foloseste legatura P2P (Point to Point) de la Q Acoustics la o alta boxa. Boxele se gasesc in culoare alb care mai are si un finisaj mat, difuzorul mai este disponibil in gri, maro si negru. In oartea din fata a boxelor, grila alta se ataseaza printr-un magnet de difuzoare, iar parte din spate are un port de bas si alte porturi. Boxa masoara 7,9 inci latime, 12,8 inci inaltime si 13 inci adancime. Difuzorul poate sa raspunda la o frecventa de 46 Hz- 30 kHz si poate fi condus de un receptor care are valori cuprinse intre 50 si 145 de wati. 

Boxele Q Acoustics au o calitate foarte buna a sunetului, au un bas puternic si este potrivita pentru o petrecere. La inceput, la prima utilizare este foarte posibil sa nu fi chiar atat de multumit de calitate sunetului, pentru ca este posibil ca basul sa fie mai slab, dar pe parcurs isi va reveni si va fi puternic. Asta inseamna ca daca nu iti place de la bun inceput cum suna, trebuie sa ai putina rabdare ca sa vezi pe parcurs cum se descurca, pentru ca sunetul se poate remedia, nu returna boxele imediat. Melodiile mai linistite la inceput nu o sa aiba un sunet echilibrat, iar daca asculti o melodie mai energica s-ar putea sa ai surpriza ca sunetul sa fie slab si subtire, dar dupa ceva timp sunetul isi va reveni si va suna asa cum ar trebui sa sune. 

Q Acoustics este capabila sa cuprinda notele foarte inalte, iar unele boxe nu pot face acest lucru, iar la un test basul boxelor s-a descurcat foarte bine si a reusit sa cuprinda si detaliile sonore. Boxele sunt de calitate, sunt performante si sunt capabile sa cuprinda si detaliile, sunt capabile sa cuprinda chiar si notele foarte inalte fara sa se schimbe in vreun fel calitatea sunetului, ceea ce inseamna ca Q Acoustics este o boxa foarte buna si nu are un pret nici atat de mare, 399 de dolari este un pret bun pentru boxe de petrecere. 

Acestea fiind spuse, daca esti in cautarea unei boxe de petrecere, dar nu vrei sa cheltuiesti o suma foarte mare, Q Acoustics este o alegere potrivita, fiind si de calitate si are si un pret bun.