Daca ai nevoie d eun laptop pentru a lucra de acasa sau pur si simplu vrei sa il schimbi pe cel vechi, sa stii ca Lenovo are planuri mari si aduce o promotie in plina primavara la cateva dintre dispozitivele sale. Pentru a beneficia de reducere mai mare trebuie sa cauti un cod promotional. Aceasta este a doua saptamana de reducere la dispozitivele Lenovo si mai jos este o lista pentru cateva produse care sunt in stoc si care sunt reduse. 

Incepem cu Lenovo Yoga 730 care are un ecran de 13,3 inci si poate fi atat laptop, cat si tableta, doar ca nu este chiar cel mai nou din aceasta linie, dar este in continuare un model bun, care are o serie de functii performante si facilitati, inclusiv o pereche de porturi Thunderbolt si are si o functie de incarcare rapida. Cand vine vorba de design, are o carcasa eleganta din metal. Estet dotat cu procesorul Core i5, are o memorie RAM de 16GB si un spatiu de stocare de 512 GB. Aceasta caracteristica a memorie nu este gasita in toate laptopurile si daca unele o au vine la pachet cu un pret foarte mare. Lenovo Yoga 730 costa 1000 de dolari, iar cu codul promotional SNEAKPEEK21 poti sa economisesti 650 de dolari. 

Lenovo Yoga C940 ofera cea mai recenta versiune de laptop, dar si de tableta si este dotat cu procesor Intel de a 10-a generatie, Core i7. Ai doua variante de ales, fie un ecran de 14 inci, fie unul de 15 inci care este mai mult 3 in 1, laptop, tableta, dar si un desktop. Are 12 GB memorie RAM, un spatiu de stocare de 512 GB si o grafica GeForce GTX 1650. La acesta ai reducere 340 de dolari cu codul promotional SNEAKPEEK11. 

Daca ti-ai facut un birou de acasa in aceasta perioada, ThinkPad USB-C Dock Gen2 te ajuta sa afiseji mai multe lucruri pe laptop prin porturi USB-C, iar acesta poate rula pana la 3 afisaje. Poti sa ti un mouse, o tastatura, un incarcator de telefon si alte dispozitive simultan. Cu un port Ethernet poti sa te conectezi la o retea Wi-Fi mai buna decat cea de acasa. Acesta costa 220 de dolari si acum costa 188 de dolari, adica ai reducere 9 dolari cu codul EXTRAFIVE. 

Lenovo Legion Y740 are o reducere de 15% si mai poti beneficia de inca 5% prin codul EXTRAFIVE. Are un procesor Intel Core i7 de a 9-a generatie, o memorie RAM de 16 GB, un spatiu de stocare de 1TB si o grafica GeForce RTX 2060. Exista doua versiune, de 15 inci sau de 17 inci.

Prin urmare, acestea sunt cateva dintre produsele reduse de la Lenova si trebuie sa beneficiezi de aceasta reducere pentru a-ti cumpara ceea ce ai nevoie pentru aceasta perioada cat stai in casa.