A fost lansat un zvon in privinta seriei de telefoane Honor 20, in urma comunicatului oficial al celor de la Honor, zvon care sustine ca aceasta serie va fi lansata in Marea Britanie pe 21 mai. Lansarea respectiva urmeaza a fi debutul la nivel global al noilor modele, Huawei preferand aceasta optiune in dauna unei lansari anterioare, in China. Data a fost aflata prin calculul unei sume criptice “444 + 4x4x4 + (4 + 4) / 4 + 44/4”, care este egala cu 521 sau 21 a lunii a cincea, insa numarul patru este clar o parte importanta in vederea lansarii telefonului. Una dintre cele mai probabile sensuri a multii de patru este ca Honor 20 va avea patru camere pe spate, exact la fel ca si Huawei P30 Pro, deoarece Honor este un sub-brand al Huawei si adesea modelele ambelor brand-uri impartasesc o multime de caracteristici din punct de vedere hardware, atat procesorul si sistemul de operare, cat si camera foto. Desigur, modelele dezvoltate sub brandul Honor sunt cel mai adesea smartphone-uri mid-range, neavand capacitatea de a oferi exact aceeasi performanta ca si modelele flagship (de top) ale companiei chinezesti, insa, avand in vedere faptul ca preturile pe piata de smartphone-uri continua sa creasca (am ajuns la un iPhone XS Max si un Samsung Galaxy S10 Pro care costa 1000 de dolari, adica in jur de 4207 de lei), reprezinta o afacere suficient de buna la un pret… oarecum rezonabil in comparatie cu alte modele.

Am mai auzit zvonuri conform carora Honor 20 va avea trei camere din spate, insa aceasta “scurgere de informatii” s-ar putea dovedi incorecta. Hashtag-ul “#capturewonder” pare sa implice faptul ca se pune un accent deosebit pe fotografie, prin urmare nu ar trebui sa fim surprinsi in cazul in care Honor 20 va aparea cu patru camere pe spate. Inca o alta posibila  interpretare a multimii de patru ar putea fi lansarea a patru smartphone-uri diferite. Comunicatul celor de la Honor face referire la “Honor 20 Series”, nu doar la Honor 20, ceea ce inseamnă ca vor exista mai multe telefoane si deja ne asteptam sa vedem pe piata un Honour 20 Pro si Honor 20 Lite, astfel încât am putut vedea flagshipul si cele doua smartphone-uri mid-range disponibile in marimi diferite, lansate alaturi de un al patrulea model, eventual cu suport 5G.

Saptamana trecuta circula zvonul conform caruia Honor 20 va fi disponibil inca de la sfarsitul lunii aprilie, un raport realizat de catre cei de la WinFuture, in care acestia au venit cu un flux continuu de detalii si informatii in ceea ce priveste noul model, inclusiv despre dimensiunea ecranului si configurarea camerei. Se pare ca aceste zvonuri sunt incorercte, daca acest calcul poate fi de incredere. Un lucru sigur este ca nu stim exact la ce sa ne asteptam pe 21 mai, atunci cand exista posibilitatea ca Honor sa lanseze noua serie de telefoane Honor 20. Pana atunci, putem doar sa te tinem la curent in legatura cu ultimele zvonuri despre acest telefon si nu numai.